Svansen blir SD-ledningens nyttiga idioter

Ofta läser man inlägg om att SDs partiledning är idioter, knäppa och lågbegåvade. Jag menar att det är farligt att utmåla dem på det sättet. De är alla skärpta. Flera har akademisk examen och är mycket målmedvetna, därtill ideologiskt övertygade. SD är farliga och har en genomtänkt politisk agenda.

Med rötter i nazismen och BSS är det ett parti som förskräcker. Den bruna uniformen har hängts i garderoben på uppmaning av de “gamla nazisterna som deltog i waffen-ss” och klätt upp sig i slips och kostym. Därtill ser de Ungern och Polen som föregångsländer. Två regimer som inte längre anses som demokratiska. Slutsats: det är farligt att idiotförklara SD.

SD-svansen fungerar nog exakt som toppen vill. Vi kan tycka att de kommer med korkade kommentarer och kallar dem för foliehattar som är lågbegåvade. Må vara hänt att de är det. De följer ändå SD:s agenda fullt ut.

Genom att dela och bejubla SD-vinklade inlägg skapar man oro och rör upp känslor i samhället. Ett mycket effektivt sätt att så split och skapa det kaos partiet själva varnar för. I detta terrorliknande tumult vill SD framstå som enda lösningen på problemet.

Detta är en mycket uttänkt strategi från SD:s sida. Svansen blir deras nyttiga idioter – spelar ingen roll hur lågbegåvade de eventuellt är. De skapar det kaos man eftersträvar just för att de kanske är lågbegåvade och inte ifrågasätter. Däremot är vi farliga som emotsätter oss, vi som tänker kritiskt och ifrågasätter. Alltså en naturlig fiende till SD som parti. Vi har en situation där människor som inte gillar Sverigedemokraterna inte vågar ifråga sätta partiets politik.

“Ingen vågar påvisa konsekvenserna av Jimmie Åkessons förslag”. “Ingen pratar om dem som skulle få betala priset, för deras kraftiga nedskärning av invandringen”. “Ingen erbjuder andra visioner.” I alla fall nästan ingen.

Men det finns ljusglimtar. Fler och fler vågar. Man lär sig att det bästa sättet att bemöta Sverigedemokraterna är att delta i debatten. Grupper som våran skapas på FB. Det får mitt hopp att tändas. Här kan vi få prata av oss, om vi haft en jobbig debatt med svansen. Vi kan hämta inspiration, vi kan få tips och framför allt tröst. Det är tufft, men ett behjärtansvärt uppdrag. Alla vi kämpar gemensamt för att skapa ett tryggt Sverige, utan SD och deras kaos.

Hur bemöter vi bäst SD:s polemik? Hur skyddar man sig från deras ibland brutala påhopp? Var debatterar man bäst? Glöm inte: tillsammans är vi starka. Vi har alla samma mål, även om våra vägar dit skiljer sig, att stoppa och bemöta SD